StU - Stadium Oy Yhteistyö sopimus

StU ja Stadium Oy ovat tehneet yhteistyö sopimuksen.

 

Stadium Oy valmistaa ja myy seuravaatteita StU:lle kilpailukykyiseen hintaan hyödyntäen kattavaa tietotaitoaan sekä suoria yhteyksiään urheilumallistojen toimittajiin ja StU:n joukkueet hankkii sopimuksen voimassaoloaikana (01.01.2020 – 31.12.2022) seuravaatteensa Stadiumilta.

Stadium Oy sitoutuu vuosittain maksamaan bonusta, joka perustuu seuran suoraan, sekä StU jäsenten (itse ostamiin) seuran nimissä tehtyihin tuoteostoihin Stadiumilta edellisenä kalenterivuonna.

 

StU:n tuotemallisto Stadium Oy:n myymälässä.

 

Tässä linkki,  StU:n koko mallistoon.

Täältä tilauksia voivat tehdä StU:n nimeämät joukkueen johtajat. 

 

Tässä linkki, StU:n mallistoon niistä tuotteista, jotka ovat Stadium Oy:n varastolla.

Täältä voi kuka tahansa yksityishenkilö tehdä tilauksia.

Toimitusaika tuotteilla n. 8 arkipäivää tilauksen vahvistamisesta.


Joukkueenjohtajat, pelaajat, vanhemmat ja sukulaiset voivat asioidessaan Stadiumilla ohjata ostoksiensa bonuksen oman joukkueensa hyväksi. Tämä tapahtuu mainitsemalla seuran ja oman joukkueen nimen Stadiumin kassalla oston yhteydessä. Ostokset rekisteröityvät joukkueille, bonukseen oikeuttava summa on seuran kaikkien joukkueiden ostosten yhteissumma. Seuralla on siis mahdollisuus, jopa 10% bonukseen joka jaetaan takaisin joukkueille kerätyn ostovolyymin mukaisesti.

Aina kun ostos ohjataan oman joukkueen hyväksi, olette oikeutettuja Stadium Jäsenhintaan kun tämä on tuotteeseen merkitty. On tärkeä muistaa että kaikki Stadiumin tuotteet oikeuttavat bonukseen. 

Me Stadiumissa toivotamme kaikki Savitaipaleen Urheilijat jäsenet perheineen ja ystävineen lämpimästi tervetulleeksi Stadiumille !