Otteluraportit

19.3.2016   StU-Aakoo/KY80 6-3 (0-0, 3-0, 3-3)

Kauden loppuun talven parasta peliä. Myös Aakoo oli kovalla asenteella matkassa ja antoi tiukan vastuksen kotijoukkueelle.

- - - -

12.3.2016 StU-Jää-tiikerit 6-2 ( 2-0 , 1-1 , 3-1)

Kotijoukkueelta varsin vaatimaton esitys voitosta huolimatta. Jäätiikereiden maalivahti oli hyvässä vireessä. kuuma veskari yhdistettynä tiiviiseen puolustukseen tekivät ottelusta kotijoukkueelle hankalan.

- - - -

5.3.2016   RW-StU 6-8 ( 4-2 , 1-4 , 1-2)

Peliin lähdettiin taas vain yhdeksällä kenttäpelaajalla, siitä huolimatta tunnelma ennen pelä oli hyvä. Ensimmäinen vitonen varsin vauhdikasta peliä molemmilta. Kova alku alkoi näkyä StU`n pelissä ja RW veikin loppuerän selvästi.Kakkoserä alkoi samoissa merkeissä ja tilanne näytti StU´n kannalta pahalta.Puolessa välissä ottelua päätettiin panna kaikki peliin ja kova karvaus tuottikin tulosta ja pelin painopiste alkoi kääntyä.Kolmannessa erässä RW yritti vielä kovasti kääntää ottelua mutta kovalla taistelulla pisteet StU.lle

- - - -

13.2.2016  Okk-StU 7-3 (3-1, 2-1, 2-1)

StU liikeellä kahdeksalla kenttäpelaajalla ,maalivahdeilla ja joukkueenjohtajalla kelpo suoritus.

- - - -

6.2.2016   Aakoo/KY80-StU 2-7 (2-3, 0-2, 0-2)

- - - -

30.1.2016   Jäätiikerit-StU 2-11 (2-2, 0-3, 0-6)

Melko nopeasti homman juoni selvillä tosin muutaman puolustuspään löysäilyn ansiosta jäätikerit pysyivät pelissä mukana ensimmäisessä erässä.2 erä jäätikereillä pari läpiajoa oman sekoilun takia muuten homma hallussa .kolmas erä ei suurta jääurheilujuhlaa vaikka selvä erävoitto 0-6.

- - - -

24.1.2016   StU-Blues Blue 6-10 (2-3, 2-2, 2-5)

Pelikello 2:08 tilanne 2-2 Melkoinen alku.Alun maalitehtailun jälkeen ruvettiin pelaamaan Blues vei hienokseltaan ottelua mutta pystyttiin roikkumaan mukana.Kolmannen erän alussa kotijoukkueelle ikävä loukkaantuminen,peli pokki ja ambulanssi paikalle .(yö tarkkailussa toipuu hyvää vauhtia 25.1) peli viivästyi reilusti eikä loppuerään löytynyt enään latausta joten pisteet Espooseen.

- - - -

StU-RW 4-6 (1-2, 2-2, 1-2)

Pelin alku hyvää hallintaa,avaus maali meille. RW tuli kuitenkin rinnalle ja ohi.lopussa veskari pois ja hyvä mylly ylivoimalla palkinto vain jäi saamatta ja kaveri teki viimeisen tyhjiin.

- - - -

Blues Blue-StU 6-4 (2-2, 2-2, 2-0)

Tasaista peliä kaksi erää .Pelin kulminaatio ajassa 48.03 Blues pääsi alivoima hyökkäykseen josta syntynyttä maalitilannetta tuomari ei hyväksynyt,pelin jatkuessa ja osan bluesin pelaajista keskittyessä protestointiin kiekko pelattiin bluesin maaliin.Tuomareiden päätös Bluesin maali hyväksyttiin joten tilanne kääntyi kotijoukkueen eduksi. Blues pystyi vielä lisäämään johtoaan joten pisteet jäivät Espooseen.

- - - -

StU-OKK 2-8 (0-1,1-2,1-5)

kotijoukkue oli raskaalla jalalla liikkeellä,ja oli koko ajan potkun vastustajaa perässä. Ottelun edetessä alkoi turhautuminen näkyä,ja kolmannessa erässsä loppui usko omiin kykyihin. Ansaittu voitto OKK.lle