StU:n jäseneksi liittyminen

StU:n jäseneksi liittymislomakkeen ohjeet.


Täyttämällä lomakkeen siitä tulee tieto StU:n toimistoon ja jäsenrekisterin yhdyshenkilölle. Sitten saat vastauksen ja jäsenmaksusta tulee erillinen lasku sähköpostilla, jonka maksamalla olet StU:n jäsen, ja tietosi vahvistetaan StU:n jäsenrekisteriin.

StU:n jäsenmaksut v. 2024
Aikuiset 10 € ja Lapset v.2009 tai jälkeen synt.  5 €. Jäsenmaksu kerätään vuosittain kaikilta jäseniltä, erillisenä maksuna.

Jäseneksi liittymislomakkeessa on useita kohtia joita siinä kysellään. Pakollisina tietoina siinä on nimi, osoitetiedot, matkapuhelinnumero, syntymävuosi, ja sähköpostiosoite. Tai jos ei ole omaa sähköpostia ja puhelinnumeroa, niin sitten tulee laittaa huoltajan 1 sähköpostiosoite ja huoltajan puh.numero. 

Seuran ( StU ) toimesta tulee sähköpostilla kerran tai kahdesti vuodessa jäsentietojen tarkistuspyyntö, jossa on linkki joka avulla saa omat jäsentiedot näkyviin, ja voi tarvittaessa korjata ja täydentää niitä. Salasanaa ei täten tarvita pakollisena tietona.

Lisäksi pakollisena tietona on kyläosaston valinta, tästä valinnasta StU:n johtokunnalta Kirkonkylä / Säänjärvi tulee lopullinen vahvistus.

Lajiosastoista valitse ne lajit joissa haluat toimia, voit valita useampia tai jättää kaikki tyhjäksi.

StU:n yleinen kokous on päättänyt, että StU:ta edustavien urheilijoiden ja joukkueissa sekä jaostoissa mukana olevien toimihenkilöiden, edellytetään maksavan seuran jäsenmaksu, jotta voi edustaa seuraa.

Samalla varmistuu, kun on seuran jäsen, StU:n vastuuvakuutuksen mahdolliset korvaukset.