Juttuja

 

Juttuja peleistä:

 

Salibandy D-junnuille hopeaa Mikkelistä

Mikkelissä pelatussa salibandy turnauksessa ensimmäisessä pelissä vastaan tuli isäntä joukkue Hatsina. Pienen alkujännityksen jälkeen StU pojat eivät antaneet Hatsinalle mahdollisuuksia vaan voittivat pelin 7-1.

Toisessa pelissä oli vastassa Blackbirds Keravalta. Peli oli alusta loppuun tasaista ja vauhdikasta, kahden tasaisen joukkueen vääntöä, jonka myös lopputulos 3-3 osoitti.

Viimeisessä alkusarjan pelissä tuli vastaan Voiku Voisalmesta. Molemmilla oli vielä voitolla mahdollisuus finaaliin. StU:n pojat kestivät paineet paremmin ja hyvällä pelillä tuli 5-0 voitto.

Tämän jälkeen pojat saivat vielä jännittää viimeisen pelin tulosta, että riittääkö maali-ero finaaliin. Blackbirds voitti vain 6 maalilla Hatsinan, joka riitti StU:lle finaalipaikkaan.

Finaalissa vastaan tuli Obelix Mikkelistä. Obelix meni jo 2-0 ,mutta StU kiri tasoihin 2-2. Tämän jälkeen molemmilla oli hyviä tekopaikkoja, mutta molemmat maalivahdit olivat liekeissä. 2minuuttia ennen pelin loppua siirtyi Obelix 3-2 johtoo ja samassa ajassa StU otti aikalisän. Stu hyvä myllytys 6 pelaajalla ei kuitenkaan tuottanut tulosta, vaan Obelix pääsi tekemään viimeisen maalin tyhjiin ja lopputulokseksi jäi 4-2.

Turnaus oli erittäin kova tasoinen ja hyviä joukkueitta oli tullut pitkin Suomea. Eli pojilta erittäin hyvä suoritus ja mikä parasta pelit sen kuin parani loppua kohti.    

 

Kausi 2012-2013

Kaudella 2012-2013 D-poikien sarja oli tosi tasainen. StU pelasi sarjassa 21 ottelua joista 15 voittoa ja vain 6 tappiota, mutta sarjan tasaisuuden vuoksi nämäkään ei riittänyt mitalipeleihin.

Pojat lähtevät vielä kauden päätösturnaukseen Helsiinkiin Toukokuun lopulla.