Salibandynaisille voitto ja tappio sunnuntain peleistä Taipalsaarelta.

8.1.2018

StU:n naisilla oli ns. ”kotiturnaus” sunnuntaina 7.1. Taipalsaaren liikuntahallilla.

Ensimmäinen erä oli StU:lta hyvää peliä, karvaus toimi ja maalipaikkoja saatiin luotua. Erän alkupuolella vastustaja rikkoi maalintekopaikassa rangaistuslaukauksen arvoisesti. Rankkarista pallo ei kuitenkaan löytänyt tietään maaliin asti. 10 minuutin pelin kohdalla StU siirtyi johtoasemaan Aino Jokelan maalatessa hyvän syöttökuvion päätteeksi. Kauan tätä iloa ei kuitenkaan kestänyt, sillä Kataja tasoitti pelin erän loppupuolella.

Toiseen erään lähdettiin tasatilanteesta ja tasaista peli olikin, sillä pöytäkirjaan merkittiin ainoastaan kaksi jäähyä, yksi molemmille joukkueille. Kolmannessa erässä StU:n peli alkoi hajoilla ja Kataja siirtyi 2-1 johtoon. Tasoitusta yritettiin ilman maalivahtia, mutta vastustaja löi viimeisen naulan arkkuun tekemällä maalin tyhjiin, pelin viimeisellä minuutilla. Elviira Pesu teki StU:n maalilla useita tärkeitä torjuntoja pelin aikana.

Toisessa pelissä maalivahdin kypärän veti päähänsä puolustaja Suvi Hyrkkänen. Ja niin kuin monessa muussakin pelissä tällä kaudella, tässäkin pelin alku oli keltamustille vaikea. StU lähti mukaan Hatsinan passiiviseen pelitapaan ja oma tekeminen unohtui. Helpottava avausmaali syntyi ajassa 12.35 Jenni Saalastin vedosta. Loppua kohden omaan peliin saatiin lisää vauhtia ja maalinteossa onnistuttiin vielä neljästi pelin aikana. Hatsina sai luotua muutamia tilanteita StU:n päätyyn, mutta maaleja näistä ei syntynyt. Kaksi pistettä mukaan tästä pelistä.

Seuraava turnaus pelataan Mikkelissä 27.1. Siellä vastaan asettuvat sarjaa johtava LASB sekä Flanels.