Sunnuntaina rutiinilla neljä pistettä StU:n salibandymiehille.

21.1.2019

StU:n salibandymiehet saalistivat jälkeen kaksi voittoa sunnuntaina 20.1.2019 Lappeenrannan turnauksesta.

Ensimmäisessä pelissä StU:n miehet kuvittelivat TaiKin olevan helppo vastus, mutta toisin kävi. TaiKi pelasi fiksusti ja käytti maalipaikkansa melko tehokkaasti hyväkseen. Ilman maalivahti Jesse Mäkelän huikeita torjuntoja olisi numerot helposti voineet olla erilaiset. StU miehet kuitenkin hoitivat homman kotiin lukemin 8-5.

Toisessa ottelussa StU nuiji odotetusti Butchers IBK II:n 13-1. Ensi esiintymisensä miesten maalilla teki Jani Pekkanen, joka jo heti pelin alussa otti kaksi upeaa lähitorjuntaa pitäen tilanteen tasoissa. Vasta viimeisessä erässä StU miehet saivat vauhdin päälle ja erän edetessä vastustaja joutui kaivamaan reikäpallon omasta verkostaan peräti seitsemän kertaa.

Tilanne kärjen osalta tasoittui hieman kun Troopers II kärsi turnauksessa yhden tappion. Näin ollen kärkitaistelu jatkuu tiukkana myös seuraavissa turnauksissa.

StU salibandymiehet taistelevat sarjapisteistä jälleen kahden viikon päästä sunnuntaina 3.2. Imatran Urheilutalolla, jossa vastaan asettuu klo 12:00 TsV ja klo 15:00 PoNoVo III.